CD AUDIO DAN VIDEO PARENTING LUQMAN

CD AUDIO DAN VIDEO PARENTING LUQMAN

KANDUNGAN CD AUDIO & VIDEO TEKNIK PARENTING ANAK REMAJA BERDASARKAN SURAH LUQMAN:
.
1. Video HD Eksklusif dan Interaktif Teknik Parenting Surah Luqman ( 7 Siri Video - 160 Minit)
.
2. Audio MP3 Teknik Parenting Surah Luqman ( 7 Siri - 160 Minit)
.
3. Video Syarahan Tafsir Surah Luqman bersama Ustaz Syaari Abd Rahman (Panel Slot Ibrah IKIM.fm) - 50 Minit
.
4. Video Perkongsian Ilmu Parenting Berdasarkan NLP bersama Tuan Fadzli Yusof (Pengasas NLP Malaysia) - 50 Minit
.
5. Video Perkongsian Ilmu Komunikasi Anak Remaja bersama Tuan Amin Idris ( Selebriti TV dan Guru Komunikasi)- 50 Minit
.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DAFTARKAN ANAK ANDA KE SEMINAR TAPOW A EDISI PECUTAN AKHIR SEPTEMBER NI!


Berita baik untuk semua ibu bapa yg ada anak remaja umur 10 hingga 18 tahun. 

.
Layak hantar anak yang ada masalah seperti ini :
.
.
*Masih lagi belum fokus dalam pelajaran walaupun exam dah dekat. 
*Banyak main dan leka dengan gajet. 
*Masih belum ada hala tuju yang jelas dalam hidup. 
*Tak tahu nak capai apa, tak tahu nak buat apa. Masih dalam dunia sendiri nak seronok je.
*Susah sangat nak dengar cakap ibu bapa. Orang kata keras hati. 
*Ada cara fikir sendiri dan susah sangat nak dengar kata.. 
*Masih susah nak jaga solat 5 waktu. Bukan saja berlengah-lengah, kadang2 tu sampai tertinggal solat fardhu.
.
.
Jika anak anda ada masalah macam kat atas ni, saya nak tawarkan satu program yg wajib dicuba semua ibu bapa. Insyallah, mungkin Seminar Tapow boleh membantu anak anda.
.
.
>>TARIKH, MASA, DAN LOKASI SEMINAR TAPOW A BULAN SEPTEMBER 2018
.
Masa : 8.00am - 5.00pm
Umur : 10-18 tahun Sahaja
Tarikh & Lokasi :
.

 11 OGOS 2018 - Sabah (Dewan Masjid Bandar Raya Kota Kinabalu)
 8 SEP 2018 - Selangor (Dewan Tun Abdullah Mohd Salleh UKM Bangi) 


Dapatkan Yuran Promosi RM 200  RM 100 SAHAJA untuk program sehari, siap kit peserta, beg, buku, sijil dan lunch.


Klik link ni untuk dapatkan promosi khas ni:

wassap.my/60186639500/TapowASept

wassap.my/60186639500/TapowASept

wassap.my/60186639500/TapowASept



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
CD AUDIO DAN VIDEO PARENTING BERDASARKAN SURAH LUQMAN
SEMINAR TAPOW A SEPTEMBER 2018 (EDISI PECUTAN AKHIR) - SEAT KAWASAN DEPAN
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel custservice.alaftraining@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaALAF LEADERSHIP TRAINING SDN BHD
No. Akaun8602772599
Buka CIMB Clicks  
PenamaALAF LEADERSHIP TRAINING SDN BHD
No. Akaun555126520359
Buka Maybank2u  


Maklumat Peniaga

ALAF LEADERSHIP TRAINING SDN BHD
custservice.alaftraining@gmail.com
+6066757957