SEMINAR TAPOW A SEPTEMBER (EDISI PECUTAN AKHIR) - SEAT KAWASAN DEPAN

SEMINAR TAPOW A SEPTEMBER (EDISI PECUTAN AKHIR) - SEAT KAWASAN DEPAN

PENDAFTARAN SEMINAR TAPOW A (EDISI PECUTAN AKHIR) DAH DIBUKA SEKARANG
.
Berita baik untuk semua ibu bapa yg ada anak remaja umur 10 hingga 18 tahun. 
. 
.
Layak hantar anak yang ada masalah seperti ini :
.
.
*Masih lagi belum fokus dalam pelajaran walaupun exam dah dekat. 
*Banyak main dan leka dengan gajet. 
*Masih belum ada hala tuju yang jelas dalam hidup. 
*Tak tahu nak capai apa, tak tahu nak buat apa. Masih dalam dunia sendiri nak seronok je.
*Susah sangat nak dengar cakap ibu bapa. Orang kata keras hati. 
*Ada cara fikir sendiri dan susah sangat nak dengar kata.. 
*Masih susah nak jaga solat 5 waktu. Bukan saja berlengah-lengah, kadang2 tu sampai tertinggal solat fardhu.
.
.
Jika anak anda ada masalah macam kat atas ni, saya nak tawarkan satu program yg wajib dicuba semua ibu bapa. Insyallah, mungkin Seminar Tapow boleh membantu anak anda.
.
.
>>TARIKH, MASA, DAN LOKASI SEMINAR TAPOW A BULAN JULAI 2018
.
Masa : 8.00am - 5.00pm
Umur : 10-18 tahun Sahaja
Tarikh & Lokasi :
.

 11 OGOS 2018 - Sabah (Dewan Masjid Bandar Raya Kota Kinabalu)
 8 SEP 2018 - Selangor (Dewan Tun Abdullah Mohd Salleh UKM Bangi) 
.

>> ADA PROMOSI KHAS KE SEMPENA RAYA HAJI NI CHE MAT?

Yes mmg ada! Nak tahu lebih lanjut boleh KLIK LINK di bawah

KLIK LINK --> https://bit.ly/2vHOVtf
KLIK LINK --> https://bit.ly/2vHOVtf
KLIK LINK --> https://bit.ly/2vHOVtf


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CD EKSKLUSIF VIDEO DAN AUDIO TEKNIK PARENTING BERDASARKAN SURAH LUQMAN!
.

Betul ke ni Che Mat ada CD Video dan Audio untuk blajar ilmu parenting anak remaja ni?

.
.
Betull. Buat kali pertamanya saya rakam video dan audio suara saya sendiri ketika mengajar ilmu parenting berdasarkan surah Luqman ni untuk ibu bapa lain dapat ilmu eksklusif ni...
.
.
Apa yang ada dalam CD ni Che Mat?
.
.
KANDUNGAN CD AUDIO & VIDEO TEKNIK PARENTING ANAK REMAJA BERDASARKAN SURAH LUQMAN:
.
1. Video HD Eksklusif dan Interaktif Teknik Parenting Surah Luqman ( 7 Siri Video - 160 Minit)
.
2. Audio MP3 Teknik Parenting Surah Luqman ( 7 Siri - 160 Minit)
.
3. Syarahan Tafsir Surah Luqman bersama Ustaz Syaari Abd Rahman (Panel Slot Ibrah IKIM.fm) - 50 Minit
.
4. Perkongsian Ilmu Parenting Berdasarkan NLP bersama Tuan Fadzli Yusof (Pengasas NLP Malaysia) - 50 Minit
.
5. Perkongsian Ilmu Komunikasi Anak Remaja bersama Tuan Amin Idris ( Selebriti TV dan Guru Komunikasi)- 50 Minit
.
.
.
Wahhhh, bagus ni Che Mat, saya kena dapatkan ni!!
.
.
Alhamdulillah, tahniah kerana anda betul betul ingin menjadi ibu bapa cemerlang, dan belajar ilmu ni. 
.
Khas untuk yang berminat nak dapatkan CD Audio dan Video Parenting Surah Luqman ni, Nilai asal CD ni ialah RM 100.
.
.
Tapi, tapi, tapi.....
.
.
Kali ni kami hanya buat 100 keping CD je. Jadi, untuk 100 orang yang pertama sahaja, anda akan dapat harga promosi!!
.
Berapa harga promosi tu Che Mat? Saya nak order ni!!
.
.
Ok baik, khas untuk 100 ORANG PERTAMA, untuk 5 video berdurasi 310 minit ni, boleh play di rumah, boleh play dalam kereta, untuk semua ni.... anda hanya perlu laburkan.....
.
.
HANYA RM 39
.
Ya, saya tak tipu, RM 39 sahaja!!
.
Dan untuk 30 orang pertama sahaja, saya akan tambah free gift lagi.
.
.
Wahhh, free gift apa tu Che Mat?
.
Khas untuk 30 orang pertama, saya akan bagi:
.
Video 20 Q & A Khas bersama Che Mat tentang Isu Semasa Remaja. 
.
.
Dapatkan CD Audio dan Video Parenting Luqman ni SEKARANG dengan promosi RM 39 untuk 100 ORANG PERTAMA!! Free Postage untuk 100 orang pertama tau!
.
.
Order sekarang di:
.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SEMINAR TAPOW A SEPTEMBER 2018 (EDISI PECUTAN AKHIR) - SEAT KAWASAN DEPAN
CD AUDIO DAN VIDEO PARENTING BERDASARKAN SURAH LUQMAN
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran